A leendő gazdik figyelmébe ajánlom a kötelezettség- és költségmentes előjegyzési lehetőségünket.

Amennyiben van már elképzelés a jövendőbeli cica színével, nemével kapcsolatban, illetve abban, hogy mikorra tervezik a vásárlást és elképzelhető, hogy tőlünk szeretnének kiscicát, érdemes előre jelentkezni. A jelentkezések alapján könnyebben tudom megtervezni az almok születési idejét az évben és a lehetőségekhez mérten a kiscicák színét is. Ezáltal a gazdik időben felkészülhetnek az új családtagra és folyamatosan nyomon tudják követni a szerencsés kicsit a születésétől fogva.

Mindezek mellett a jelentkezési sorrend alapján lehet választani az almokból. A névválasztást illetően, aki 6 hetes koráig lefoglalja a kiszemelt Crafty Cats kiscicát, az épp aktuális kezdőbetűvel még törzskönyvi nevet is adhat a kicsinek.

A Crafty Cats Szfinx kiscicák hobby célra, mindig ivartalanítva kerülnek a gazdikhoz, 13 hetes kor körül. Az ivartalanítás költségét az aktuális ár magában foglalja. Ezen felül rendelkezni fognak két alapoltással, mely csak és kizárólag lakásban tartott macskák számára megfelelő. A leukémia elleni oltást, illetve egyéb oltásokat a gazdinak kell beadatnia. Többszöri parazitamentesítésen is átesnek a hónapok alatt. Minden kiscica chippel fog rendelkezni, amit át kell majd íratni a tulajdonosnak a saját adataira. A törzskönyvet a vásárlást követően, postán fogom küldeni a szerződő címére. A szerződés tartalmazza az egészségügyi garanciát, a tulajdonossal szemben támasztott követelményeket, a szülők egészségügyi szűrését a fertőző betegségekre és egyéb információkat.

Előjegyzést rövid bemutatkozást követően, tenyészetünk Facebook oldalán vagy e-mailben, a craftycats@gmail.hu, illetve a nagyedinakave@gmail.com címen lehet tenni.

Megtisztelő bizalmukat előre is köszönöm.